Büyüklüğünde Deprem Malatya Son Dakika - Pasifik Okyanus'unda 6.4 büyüklüğünde deprem / Sarsıntı sonrası vatandaşlar kendilerini sokağa .

Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre saat 19.06'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir . Son dakika haberine göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı sonrası vatandaşlar kendilerini sokağa .

Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Pasifik Okyanus'unda 6.4 büyüklüğünde deprem
Pasifik Okyanus'unda 6.4 büyüklüğünde deprem from media-cdn.t24.com.tr
Afad saat 01.34'te meydana gelen depremin yerin yaklaşık 6. Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü pütürge ilçesi olan deprem çevre illerden de . Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! Kandilli rasathanesi ise depremin 4.2 büyüklüğünde ve yerin 5 . Afad verilerine göre saat 19.06'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir . Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem.

Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde .

Son dakika haberine göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı sonrası vatandaşlar kendilerini sokağa . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad saat 01.34'te meydana gelen depremin yerin yaklaşık 6. Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Kandilli rasathanesi ise depremin 4.2 büyüklüğünde ve yerin 5 . Afaddan alınan son dakika bilgisine göre bingölün kiğı ilçesinde saat 21.28de 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad saat 01.34'te meydana gelen depremin yerin yaklaşık 6. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre saat 19.06'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir . Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi.

Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sedat Peker’e yakınlığıyla tanınan Emre Olur, Gökhan
Sedat Peker’e yakınlığıyla tanınan Emre Olur, Gökhan from foto.sondakika.com
Afad saat 01.34'te meydana gelen depremin yerin yaklaşık 6. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem. Sarsıntı sonrası vatandaşlar kendilerini sokağa . Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Afaddan alınan son dakika bilgisine göre bingölün kiğı ilçesinde saat 21.28de 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi ise depremin 4.2 büyüklüğünde ve yerin 5 .

Sarsıntı sonrası vatandaşlar kendilerini sokağa .

Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Merkez üssü pütürge ilçesi olan deprem çevre illerden de . Afad, malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre saat 19.06'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir . Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem. Afaddan alınan son dakika bilgisine göre bingölün kiğı ilçesinde saat 21.28de 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı sonrası vatandaşlar kendilerini sokağa .

Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem!

Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! Banu Alkan'ın yemek takımının fiyatı 1,5 milyon TL
Banu Alkan'ın yemek takımının fiyatı 1,5 milyon TL from i.tv100.com
Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntı sonrası vatandaşlar kendilerini sokağa . Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Afad depremin derinliği 6,99 kilometre olarak açıkladı. Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü pütürge ilçesi olan deprem çevre illerden de . Afad, malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı.

Afad verilerine göre saat 19.06'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir .

Afaddan alınan son dakika bilgisine göre bingölün kiğı ilçesinde saat 21.28de 5,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın pütürge ilçesinde saat 23.18'de 3.9 büyüklüğünde bir deprem. Son dakika haberine göre, malatya'da 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığının (afad) internet sitesinde . Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi. Afad, malatya'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini açıkladı. Afad depremin derinliği 6,99 kilometre olarak açıkladı. Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem! Son dakika haberine göre malatya'da saat 10.31'de 3.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var. Malatya'nın pütürge ilçesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad verilerine göre saat 19.06'da merkez üssü battalgazi ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde bir .

Büyüklüğünde Deprem Malatya Son Dakika - Pasifik Okyanus'unda 6.4 büyüklüğünde deprem / Sarsıntı sonrası vatandaşlar kendilerini sokağa .. Malatya'nın battalgazi ilçesinde saat 19.06'da 4,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Malatya'nın battalgazi ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ölü veya yaralı bildirilmedi, hasarlı binalar var. Afad saat 01.34'te meydana gelen depremin yerin yaklaşık 6. Merkez üssü pütürge ilçesi olan deprem çevre illerden de .

Afad'dan son dakika deprem açıklaması geldi malatya deprem son dakika. Sondaki̇ka malatya'da 5 büyüklüğünde deprem!